Hi

Friday, November 28, 2014

Lawak Amirul Sombong

12






Stay Connected With Free Updates
Subscribe via Email
You Might Also Like
JOIN THE DISCUSSION

12 comments

November 27, 2014 at 7:24 PM

Alaa sombongnya Amirul hihihi :)

November 27, 2014 at 7:29 PM

Farrah MF sombong sangat...hehehe =)

November 27, 2014 at 7:34 PM

Hahahaha...itulah mindset org kita..
1) Kita remove member dekat fb sebab mereka tak aktif..dikatanya kita sombong
2) kita tak reply sms sebab busy . Dikatanya kita sombong

Hek hek hek..haha

November 27, 2014 at 7:53 PM

hehe..orang sekarang memang macam tu..tak aktif dalam group whatsapp pun dikata sombong.padahal diorang cerita benda takde kena mengena kita malas nak join

November 28, 2014 at 3:48 AM

hahah nasiblah amirul, kena chop sombong X3

November 29, 2014 at 7:39 AM

huhu.... nasib betol x reply wasup pun kena cop sombong

December 1, 2014 at 8:19 AM

Bhahaha. Sebab tak balasa whatssap je terus sombong?

December 2, 2014 at 5:12 AM

hampeh punya wassap agagaga

December 3, 2014 at 12:11 AM

tak reply bukan maksud sombong...ada masa kita lebih suka mendiam diri...^_^

December 4, 2014 at 5:05 AM

dunia dah canggih , hahaa

singgah sini :)

http://www.blogparihh.com/

December 4, 2014 at 6:57 AM

Simple but nice. Salam perkenalan =)

December 4, 2014 at 8:19 PM

hamboihhhhh tak reply je kata sombong.. mudahnya kutuk orang lain.. hahaha