Hi

Sunday, January 4, 2015

Lawak Azam Nak Kurus

22








disclaimer: ini hanya sekadar jenaka..dan saya tidak mempunyai niat menghina mereka yang berbadan besar/gemuk...saya pun salah seorang yang mengalami masalah obesiti ketika ini
:At-Tarmizi
Stay Connected With Free Updates
Subscribe via Email
You Might Also Like
JOIN THE DISCUSSION

22 comments

January 5, 2015 at 6:01 AM

Cam tak caye jew At-Tarmizi pun obes ;)

January 5, 2015 at 7:19 AM

hi hi hi ....kurus tak boleh azam je.
kena lakukan terus.

January 5, 2015 at 6:35 PM

hehe cian kwn dia =D

January 5, 2015 at 9:10 PM

sepinggan nasi lemak je dia belanja kawan dia? dei, nak bagi member gemuk kena belanja dia paling kurang 2 pinggan... huahuahua ;3

January 7, 2015 at 5:26 AM

Dunia Zumal memang...pic yang ada sekarang semua gambar lama..skrg berat badan dah naik =)

January 7, 2015 at 5:27 AM

Yop An insya-Allah...doakan saya berjaya =)

January 7, 2015 at 5:27 AM

anamizu kesian+kenyang =)

January 7, 2015 at 5:28 AM

plain83 tu lah pasal...dua pinggan pun tak cukup kadang-kadang...kena bungkus gak bawa balik =)

January 7, 2015 at 10:21 AM

Bagus betul cara si Bob berfikir. Tak dpt kuruskan badan, gemukkan orang lain :)

January 8, 2015 at 6:00 AM

Farrah MF plot twist..err betul ke =)

January 8, 2015 at 5:52 PM

Xpe yg pntg kt usaha nak sihat.

January 9, 2015 at 2:33 AM

pandaii hahaa

January 9, 2015 at 6:07 AM

nuyui a.k.a miss YUI betul..kurus tp x sihat x guna juga =)

January 9, 2015 at 6:08 AM

Mad Parihh sel-sel otak BOB berhubung =)

January 9, 2015 at 7:26 AM

Yeah..hihihiih.. Open minded kan... Gud luck untuk Azam tu

January 9, 2015 at 9:22 AM

Lawak ler bro :)

macam cerita 3 budak hitam dapat buat permintaan dari Jin tu..

Beli eKomik saya

January 10, 2015 at 12:44 AM

ikhwan yusuff gudluck =)

January 10, 2015 at 12:44 AM

Gentleman Frog wah..pelukis komik komen..bangga saya =)

January 15, 2015 at 4:59 PM

macam ni pun boleh.. memang lawak la.. nak buat mcm ni jugak laaaa.. biar kawan2 pun gemuk... hahaha!

January 23, 2015 at 11:25 PM

azam yang baik...ajak join sama-sama...hihi

January 29, 2015 at 10:33 PM

Dalia sampai hati =)

January 29, 2015 at 10:36 PM

mama amir baik sangat..hahaha =)