Hi

Monday, January 4, 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

41






Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 Hasrul Hassan
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016






Ok antara azam yang nak dicapai dalam 2016 oleh blog ini adalah menambah followers...so...antara langkahnya ialah dengan menyertai segmen-segmen tambah followers oleh bloggers yang terdapat di Malaysia ni...... dan inilah permulaannya  =)

Ok.. jom...mulakan........


Untuk sertai Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 ini, apa yang perlu dilakukan adalah seperti berikut:
  1. Tulis satu entri pendek, lebih kurang 100 patah perkataan berkaitan blog anda, siapa anda dan apa yang anda mahu capai menerusi blog pada tahun 2016.
- Owh.....jawapannyer- nama saya Ahmad Tarmizi Mohktar a.k.a Tar, pemilik blog seronoknyermelukis ni,seorang blogger,minat melukis,cuba buat lawak tapi tak kelakar di alam realiti,maka menghasilkan blog ini supaya boleh buat lawak dan juga melatih kreativiti, serta meneruskan hobi......juga merupakan generasi yang lahir tahun 90-an....minat Shin-chan,terpengaruh dengan cerita Shin Chan juga merupakan antara sebab blog ini dibuat. 

-Apa yang nak dicapai? bertambah kenalan.....lukisan bertambah baik......dan juga harap-harap blog ni akan menjadi blog yang akan selalu dilawati........=)

Mengenai blog ni? mudah, ni jawapannya......

Sebuah blog lukisan... berkonsepkan......


  1. Pastikan ada widget follower blog, samada Google Plus Follower atau widget follower NFC Blogspot- ok ada
  2. Letak banner segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 di dalam entri tersebut dan link ke entri ini.-ok...
  3. Selepas diterbitkan entri tersebut, tinggalkan URL entri di ruangan komen di blog Hasrul Hassan.-orait.....


Sumber Asal: Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 http://www.hasrulhassan.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html#ixzz3wGC2SkV3
Hargai Apa Yang Telah Orang Lain Tulis, Tolong Biarkan Credit Ini ...
Follow us: @hasrulhassan on Twitter | bloghasrulhassan on Facebook


Stay Connected With Free Updates
Subscribe via Email
You Might Also Like
JOIN THE DISCUSSION

41 comments

January 4, 2016 at 1:09 AM

Wowwww.... join jugak ye... tahniah

January 4, 2016 at 10:12 AM

Hi.. selamat bersegmen. dah follow ye :-)

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

January 4, 2016 at 3:58 PM

Assalammualaikum

Terima kasih singgah blog sy. Sudah follow juga blog tuan

Selamat tahun baru dan all the best ya

January 4, 2016 at 6:37 PM

singgah sini jemput follow

January 4, 2016 at 7:54 PM

Sobri Mansor yep,join juga,terima kasih =)

January 4, 2016 at 7:54 PM

Elvina Jane selamat bersegmen =)

January 4, 2016 at 7:55 PM

En iLHAM Walaikumsalam...terima kasih =)

January 4, 2016 at 7:55 PM

Mr Mahmud orait =)

January 4, 2016 at 10:19 PM

Selamat bersegmen ya...

January 6, 2016 at 10:20 PM

PeRdU cINta selamat bersegmen =)

January 7, 2016 at 10:35 PM

jom join..tambah rakan..

January 7, 2016 at 11:32 PM

semoga success..jgn lupa singgah
http://qasehederra.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

January 8, 2016 at 2:24 AM

salam perkenalan..
singgah dari segmen yg sama..:)

January 8, 2016 at 3:59 AM

Hai.saya singgah dari segmen yang sama.good luck ye...

http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

January 8, 2016 at 5:33 PM

Singgah singgah :)



>>stanzaku<<

January 8, 2016 at 5:57 PM

Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

January 9, 2016 at 1:14 AM

amsran jom..jom =)

January 9, 2016 at 1:15 AM

norulbahiah a rahman terima kasih =)

January 9, 2016 at 1:16 AM

husna zahidi salam perkenalan =)

January 9, 2016 at 1:17 AM

Ms Qiya Saad good luck kembali =)

January 9, 2016 at 1:17 AM

Khamsi Abdullah salam kembali =)

January 9, 2016 at 1:18 AM

cikpinz goodluck juga =)

January 9, 2016 at 6:35 AM

salam ukhwah

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

January 9, 2016 at 4:51 PM

Tahniah..saya pun ada join :)

January 9, 2016 at 9:25 PM

Singgah dr segmen yg sama ^^ salam kenal ^^ jemout singgah http://kimchaa.blogspot.my

January 10, 2016 at 12:57 AM

Don Ayhan salam kembali =)

January 10, 2016 at 12:57 AM

Kim Chaa salam kenal =)

January 10, 2016 at 12:58 AM

ASMA DINIE- OMyDroid tahniah kembali =)

January 10, 2016 at 4:19 AM

Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

January 10, 2016 at 6:17 AM

Terima kasih kerana sudi join segmen yang dianjurkan .. :) salam perkenalan. Rasanya pertama kali saya singgah ke blog ni.

www.hasrulhassan.com

January 10, 2016 at 8:57 PM

Singgah, joint juger..
#158
:-)

January 10, 2016 at 11:12 PM

Moga berjaya dalam dunia blogging.

http://www.rolandjb.tk/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

January 11, 2016 at 11:48 PM

semoga berjaya ya, salam ziarah

January 14, 2016 at 4:23 AM

Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye. No 159.

http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

January 14, 2016 at 11:34 PM

Abak Lorong Cinta walaikumsalam..terima kasih singgah =)

January 14, 2016 at 11:35 PM

Hasrul Hassan selamat datang sifu blogger...selalu lah singgah blog sini ye =)

January 14, 2016 at 11:35 PM

Mrs. A terima kasih =)

January 14, 2016 at 11:36 PM

Roland Jb terima kasih..doakan lah ya =)

January 14, 2016 at 11:51 PM

Raihanah Ahmad terima kasih =)

January 26, 2016 at 2:17 AM

singgah dari segmen yang sama dan follow sini 161

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

January 27, 2016 at 8:31 PM

anajingga.com terima kasih =)