Hi

Monday, November 24, 2014

Lawak Adik Nak Simpan Duit

17






Stay Connected With Free Updates
Subscribe via Email
You Might Also Like
JOIN THE DISCUSSION

17 comments

November 24, 2014 at 5:57 PM

bgus..smgt..hihi

November 25, 2014 at 5:01 AM

ok la tu, at least ada motivasi gak la kan nak menabung... hehe

November 25, 2014 at 5:55 AM

nuyui a.k.a miss YUI smngt..smgt...huhu

November 25, 2014 at 5:56 AM

plain83 hmm..mungkin juga =)

November 25, 2014 at 11:48 AM

mak main gitar...perhhhhh! terbaik..
kalau adik nak kawin dengan balqis..nanti pakcik tolong....:)

November 25, 2014 at 3:16 PM

Kecik2 dah fikir nak kawen yer...

November 25, 2014 at 9:41 PM

kna ajak si balqis menabung jugak ni.. :)

November 26, 2014 at 5:31 AM

Safirul Amar Azmi biasalah mak release tension..tolong design website kahwin diorang ke? =)

November 26, 2014 at 5:32 AM

Ahmad Zu Mal Md Rayi tulah..duit sekolah pun mak bapak yang bagi lagi =)

November 26, 2014 at 5:33 AM

imm hahaha...silap-silap habis shoping =)

November 27, 2014 at 5:10 AM

heehehhe....berpandangan jauh tol

November 27, 2014 at 10:28 AM

Menariknya!!

Jemput singgah hazamiesouq.blogspot.com

done follow ;-)

November 27, 2014 at 2:42 PM

hahaha... kesian orang kahwin kena kata gatal... pernah sound kakak aku dulu bila dia marah anak dia gatal nak kahwin... so aku cakap... kalau tak gatal, orang tak kahwin, umat tak bertambah... terus dia senyap

November 27, 2014 at 5:56 PM

Deanna Morni mempunyai wawasan sungguh =)

November 27, 2014 at 5:56 PM

Hani Suryani terima kasih =)

November 27, 2014 at 5:58 PM

Najib Ariyan hahaha..mungkin sebab anak kakak tu fikir kahwin tak fikir tanggungjawab lepas kahwin kot... =)

November 27, 2014 at 7:54 PM

yang dok main gitar tu mak ke abang?kalau Mak, amboi rocknya..hehe