Hi

Wednesday, March 9, 2016

Penutupan blog

1




Maaf blog ini sudah lagi tidak aktif....


Segala hasil lukisan akan saya kongsikan hanya di blog at-tarmizi.blogspot.com


ini linknya~ http://at-tarmizi.blogspot.my/   

Moga terus memberi sokongan kepada saya dalam dunia blogging. terima kasih =)

Saturday, January 30, 2016

Segmen Blogwalking Seronoknyermelukis

43





Salam...
Segmen pertama blog ni...bagi merealisasikan antara azam blog ni iaitu meramaikan followers
jemput join ya....





Langkah-langkah

1) Follow blog seronoknyermelukis
2) Copy paste banner di atas
3) Buat satu entry tentang segmen ni di blog korang
4) Letak link url entry tersebut di ruangan komen
5) Tarikh segmen ni start ialah 31/1 dan berakhir 28/2

Setel...terima kasih =)


Thursday, January 28, 2016

Lawak Azizul & Dol

6






Friday, January 22, 2016

" GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle "

8














SYARAT PENYERTAAN

  • Follow Blog "Wajib" - http://mezquitalifestyle.blogspot.my/ and Copy banner diatas-pk
  • Buat satu entry bertajuk GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle " dan nyatakan penambahbaikan blog aku ni tau. setel
  • Tinggalkan URL dalam ruangan Komen Entri.-ok dah buat
  • GiveAway adalah bermula dari 17 / 01 / 2016 sehingga 23 / 01 / 2016 (11.59pm)
  • Pengumuman pemenang berdasarkan Random.Org pada 25 / 01 /2016-ada rezeki dapatlah yer tak? =)



Penambahbaikan= rasa xde apa..sebab aku tengok ok jer..cuma warna jer aku xminat sangat..tapi tu minat masing-masing lah kan? =)





Tuesday, January 19, 2016

Segmen Blogwalking Cik Yaya

12





Salam...

Orait, segmen blogwalking yang seterusnya ialah daripada blog Cik Yaya  =)


http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html




Friday, January 15, 2016

Lawak Lepas Konvo

10











Monday, January 4, 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

41




Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 Hasrul Hassan
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016






Ok antara azam yang nak dicapai dalam 2016 oleh blog ini adalah menambah followers...so...antara langkahnya ialah dengan menyertai segmen-segmen tambah followers oleh bloggers yang terdapat di Malaysia ni...... dan inilah permulaannya  =)

Ok.. jom...mulakan........


Untuk sertai Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 ini, apa yang perlu dilakukan adalah seperti berikut:
  1. Tulis satu entri pendek, lebih kurang 100 patah perkataan berkaitan blog anda, siapa anda dan apa yang anda mahu capai menerusi blog pada tahun 2016.
- Owh.....jawapannyer- nama saya Ahmad Tarmizi Mohktar a.k.a Tar, pemilik blog seronoknyermelukis ni,seorang blogger,minat melukis,cuba buat lawak tapi tak kelakar di alam realiti,maka menghasilkan blog ini supaya boleh buat lawak dan juga melatih kreativiti, serta meneruskan hobi......juga merupakan generasi yang lahir tahun 90-an....minat Shin-chan,terpengaruh dengan cerita Shin Chan juga merupakan antara sebab blog ini dibuat. 

-Apa yang nak dicapai? bertambah kenalan.....lukisan bertambah baik......dan juga harap-harap blog ni akan menjadi blog yang akan selalu dilawati........=)

Mengenai blog ni? mudah, ni jawapannya......

Sebuah blog lukisan... berkonsepkan......


  1. Pastikan ada widget follower blog, samada Google Plus Follower atau widget follower NFC Blogspot- ok ada
  2. Letak banner segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 di dalam entri tersebut dan link ke entri ini.-ok...
  3. Selepas diterbitkan entri tersebut, tinggalkan URL entri di ruangan komen di blog Hasrul Hassan.-orait.....


Sumber Asal: Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 http://www.hasrulhassan.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html#ixzz3wGC2SkV3
Hargai Apa Yang Telah Orang Lain Tulis, Tolong Biarkan Credit Ini ...
Follow us: @hasrulhassan on Twitter | bloghasrulhassan on Facebook