Hi

Sunday, November 2, 2014

Pemenang komen terbanyak bulan November 2014

12






Pemenangnya ialah~

Top commentator of the month(November)



Masih lagi pemenang yang sama

Tahniah kepada Ahmad Zu Mal Md Rayi a.k.a Zumal.....pemilik blog duniazumal.blogspot.com

*Cara nak tebus hadiah.."pm" no.telefon ke alamat fb seronoknyermelukis.blogspot.com...nanti saya dah top up...saya beritahu * segala maklumat akan dirahsiakan =)

alamat facebook >Klik Sini<


p:s~Buat masa ini..hadiahnya masih kekal top-up rm 10 dan hanya seorang pemenang sahaja..insya-Allah..kalau ada rezeki bilangan hadiah dan pemenang akan ditambah lagi
Stay Connected With Free Updates
Subscribe via Email
You Might Also Like
JOIN THE DISCUSSION

12 comments

November 1, 2014 at 3:51 AM

Terima kasih At-Tarmizi... Rasa terharu sangat tau...

November 1, 2014 at 3:54 AM

Ahmad Zu Mal Md Rayi sama-sama zumal..alah hadiah kecil jer...nanti pm no.fon dekat fb..link ada dekat post ni..atau zumal boleh cari dekat sidebar blog...tahniah zumal =)

November 1, 2014 at 6:29 AM

WAH REZEKI DIA.. TAHNIAH..

November 1, 2014 at 6:43 AM

nuyui a.k.a miss YUI mungkin lepas ni rezeki miss YUI pula =)

November 1, 2014 at 8:33 AM

wah rezeki zumal mluas.. :)

November 1, 2014 at 9:28 AM

wah, bestnya! tahniah bro zumal ^^,

November 2, 2014 at 8:00 PM

mana tau kan..hihih..

yui sggh isnin..

November 3, 2014 at 12:45 AM

Cik Nadyya insya-Allah nanti rezeki kita sama-sama meluas =)

November 3, 2014 at 12:46 AM

Amy J mungkin lepas ni Amy J =)

November 3, 2014 at 12:46 AM

nuyui a.k.a miss YUI hehe..terima kasih =)

November 3, 2014 at 1:57 AM

Alhamdulillah...tahniah zumal

November 4, 2014 at 2:47 AM

mama amir mungkin lepas ni rezeki mama pula =)