Hi

Sunday, September 21, 2014

ASTAR #6

14








Soalan kubur...klik >sini<
Stay Connected With Free Updates
Subscribe via Email
You Might Also Like
JOIN THE DISCUSSION

14 comments

September 23, 2014 at 6:24 AM

soalan kubuq, dah bocor lama pun,kita still tak pasti boleh jawab ke idak.nauzubillah.smoga kita semua tergolong dlm umat yg beriman.amin...

September 23, 2014 at 12:10 PM

Sokong2.. tapi apapun kesian kat bdak yg hrus ulang repert balek kot.. krikk krikkk ~

jemput singgah sini plak ye..http://aienlieyrusli.blogspot.com

September 23, 2014 at 7:43 PM

apa nak jadi pun tak tau nak ckp apa....kesia budak2 kena repeat exam...

September 24, 2014 at 6:16 AM

Ayu Jafri....insya-Allah...amin

Rebellioncute Mischievous kesian-kesian..orait :)

jamian sarif...betul..takpelah..dugaan semua tu

September 24, 2014 at 8:47 AM

nice !
hehehe
boleh geng main lukis lukis hoho
btw thanks singgah blog saya

September 25, 2014 at 7:02 AM

Afiqah...hehehe..sama2 tapi blog awk memang lain drp lain...smart :) dan thanks gak sudi baca dan follow blog saya

September 25, 2014 at 7:40 AM

upsr kata mari, kubur kata mari

September 25, 2014 at 8:18 AM

Soalan kubur tu bocor camne pun memang sukar dijawab jika tiada iman di dada. Menarik la blog nie. Cute jew. Zumal follow yer ^_^

September 26, 2014 at 6:30 AM


Muhammad Faiz Mohamed Saaid..heh..kubur panggil tak kira Upsr,Spm ke. :P

Ahmad Zu Mal Md Rayi thanks =)

September 30, 2014 at 9:07 PM

mendalam maksudnyaa tu.. hehe..

October 5, 2014 at 7:28 AM

mOoN IzzaN hehehe.. :)

October 9, 2014 at 11:01 PM

sentap..hehe

October 10, 2014 at 2:18 AM

Cik Fafa hehehe..jgn sentap2 =)